The Singles Company
ontdek het met Heidi


Stedentrip Praag

Bezoek de historische stad Praag! Neem een kijkje bij de Praagse Burcht (het grootste ommuurde paleiscomplex ter wereld), de Karelsbrug en slenter door de middeleeuwse wijken. Cultuurliefhebber? Bezoek één van de vele musea. Kom tot rust in één van de vele parken en tuinen, geniet in een bar of café van een verfrissend Tsjechisch biertje of stort je in het bruisende nachtleven.

Eten, drinken uitgaan

Het Tsjechische bier behoort tot het beste ter wereld en .. het kost slechts een prikkie! ’s Avonds genoeg mogelijkheden om te stappen! Rustig een biertje drinken in een café of feesten in een van de vele discotheken of clubs. Voor elk wat wils!

Een paar dagen lekker weg met een groep? Boek nu deze leuke stedentrip naar de ‘Gouden Stad’ Praag! 

 

Wat kun je doen- in een notedop

-          De Praagse Burcht, de dominante blikvanger van de stad! Een complex van kerken, kathedralen, basilieken en regeringsgebouwen. Met de gotische Vituskathedraal waar Karel IV in de crypte begraven ligt. Het Gouden Straatje met kleurrijke 16e-eeuwse huisjes vroeger bewoond door de goudmakers van de stad.

-          De Karelsbrug. De imposante brug over de Moldau met torentjes en beelden verbindt de oude stad met de Burcht. 516 m genieten van souvenirs, tekeningen, schilderijen, vermaak, uitzicht op de Burcht en de kabbelende Moldau.  

-          Middeleeuwse wijken Malá Strana, Nové Mesto en Staré Mesto met een schat aan antieke meubels en snuisterijen

-          Oude Joodse wijk, Josevof, met indrukwekkende Joodse begraafplaats  

-          Koninklijke tuinen met botanisch gedeelte en exotische planten.

-          Shoppen rond het bekende Wenceslasplein.

-          Musea: Nationaal museum met 20 miljoen objecten. De Galerie van Praag, kortweg GHMP. Met kunst uit de 19e en 20 e eeuw. Het juwelenmuseum met o.a. Tiffany objecten, Fabergé eieren (gemaakt uit onder andere goud, diamant en parels) en juwelen.

-          Bierproeverij

-          Trabantjestour


Prijs € 325,00                                     Boek deze trip

Dit is inclusief:
- Vlucht vliegveld Eindhoven-Praag vv op basis van handbagage (max. 10 kg).
Dit is exclusief eventuele toeslag op de vlucht. Hoe later je boekt, hoe duurder de vlucht.
- Transfer luchthaven - hotel v.v.
- Drie overnachtingen in een gedeelde twee- of driepersoonskamer met bad/douche en toilet in een ****hotel op basis van logies en ontbijt.
- Enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding.